Εθελοντικός καθαρισμός στον τόπο εκτέλεσης απο την Ένωση θυμάτων Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος!

Μία εξαιρετική δράση, ο εθελοντικός καθαρισμός, καλλωπισμός και φροντίδα του περιβάλλοντα χώρου του τόπου εκτέλεσης, είναι σε εξέλιξη με πρωτοβουλία του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρουν:

Εθελοντικός καθαρισμός στον τόπο εκτέλεσης.

Σήμερα λοιπόν μαζευτήκαμε από τις 7 το πρωί κάναμε μια εκτίμηση του χώρου και των δυνατοτήτων μας έγινε η συλλογή εργαλείων και ξεκινήσαμε την φροντίδα του περιβάλλοντα χώρου . Έγινε καλλωπισμός των πρανών καθώς κόπηκαν πολλά ξερά χόρτα γύρω γύρω από το λόφο ΚΑΠΗ .
Σας ευχαριστούμε για την κινητοποίηση όλων όσων ήρθαν για εθελοντική εργασία .
Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ θα μαζευτούμε στον ίδιο χώρο από τις 7.30 – 11 το πρωί λόγω ζέστης για να συνεχίσουμε το χρέος μας . Συγκέντρωση θα γίνει έξω από το σημείο της εκτέλεσης.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εθελοντική εργασία για τον καθαρισμό και μπορούν να διαθέσουν εργαλεία (χορτοκοπτικά, χειροπριονά , τσουγκράνες) είναι καλοδεχούμενα. Απαραίτητα είναι ρούχα κατάλληλα για εξωτερικές εργασίες ελαφριά και μακριά, κλειστά παπούτσια, καπέλο , γάντια λόγω των αρκετών κλαδιών και ξερών χόρτων που υπάρχουν στο σημείο .

Σας περιμένουμε:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της διοικούσας επιτροπής
Ένωσης θυμάτων Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος
Φάνης Παπαγεωργίου
τα Μέλη
Κατσικόπουλος Δημ.
Φερλελής Νικ,
Ζησημόπουλος Θαν τού Β.,
Σαρδελιάνος Φιλ.

Για τυχόν απορίες καλέστε στο 6980048196

Σχετικές δημοσιεύσεις